Siljansnäskampen i orientering

juni 22nd, 2017 Posted in Okategoriserat

På midsommarafton 23 juni är det återigen dags för årets Siljansnäskamp i orientering, som även i år går i Olsnäs med start och mål vid fotbollsplanen. Tävlingen går ut på att gissa sin egen tid. Närmaste tiden vinner ett pris och den som gissar längst ifrån arrangerar nästa års lopp.
    Tävlingen är öppen för alla och går till största delen inom fäboden med blandad park och skog. Det finns två olika banor, en lite längre på 2,5 km och en kortare sprintbana på 2 km, vilken passar alla åldrar. Man kan gå, jogga eller springa.
    Man kan starta mellan kl. 10.00 och 11.00 och startavgiften är 20 kronor. Enklare servering finns vid start och målplatsen. Duschmöjligheter finns på Olsnäsgården eller varför inte ett dopp i Siljan.
    Anmälan till loppet görs på piparlena@hotmail.com, eller på telefon 070-622 23 86. Det går också bra att anmäla sig på plats tävlingsdagen.

Välkomna hälsar fjolårets förlorare, familjen Karlsson/Gruvris.

Bernt Bergkvist

Posta en kommentar