Tyska journalister besöker Olsnäs

juni 26th, 2017 Posted in Livet i fäbon

Fyra tyska journalister kommer att besöka Dalarna under lördagen den 8 juli  för att göra reportage om majstångsresningen och festligheterna i någon by. Visit Dalarna i Leksand fick förfrågan var de kunde göra reportaget  och det var enkelt för personalen (Kicki Bergkvist) på turistbyrån att berätta vart de skulle åka, naturligtvis Olsnäs.
    För att göra det så festligt som möjligt med fin reklam för Olsnäs uppmanas alla barn, ungdomar och vuxna att sätta på sig sin bygdedräkt oavsett från vilken trakt man kommer. Skyll inte på “vattenskada i garderoben” eller något annat. Det går visst att ta in eller lägga ut en dräkt. I synnerhet spelmännen ska bära dräkt menar spelledaren Anders Bergkvist.

Posta en kommentar