Årets simskola i regn och sol

juli 12th, 2008 Posted in Livet i fäbon, Samfälligheten

För elfte året i rad genomfördes 2008 års simskola med simfröknarna Marianne Andersson, Pipar Carina Martinsson, Pipar Marie Carlsson och Pipar Lena Carlsson. 25 barn från både Olsnäs och Siljansnäs deltog i simundervisningen.

Trots att första dagen var kall och lite regning var det ingen som backade ur utan alla deltog med full energi. Resten av veckan sken solen och badtemperaturen steg något. Det blev också en hel del märken tagna under veckan.

-Vi har haft simskolan i elva år nu och varje år har det  varit med ungefär 25 barn. Det är många barn som lärt sig simma och tagit märken under dessa år, säger Pipar Marie som tillsammans med Marianne och sina systrar drivit simskolan under dessa år.

Simskolan 2008 010 Simskolan 2008 002 Simskolan 2008 008 Simskolan 2008 009

Posta en kommentar