Anslagstavlorna på plats

november 21st, 2008 Posted in Samfälligheten

Grävning, Hjulb. Anslagstavlor nov-08 012 Grävning, Hjulb. Anslagstavlor nov-08 010 

Nu är anslagstavlan på Wördéns lada ett minne blott. Två nya anslagstavlor är nu uppsatta under taket vid brevlådorna. Lasse Dahlberg, med hjälp av Olle Stark, har lagt ner ett stort  jobb på att tillverka tavlorna så att de harmonierar med brevlådeställningen, enligt Ingemar Lissels idé. Och de har verkligen lyckat. Mona Brask (Monas Målarbod) har också medverkat med en del målningsarbete. Troligen har vi Siljansnäs och Leksands stilfullaste brevlådeställning med anslagstavlor. Bra jobbat och ett stort tack från oss Olsnäsbor.

Om du tänker affischera ska du använda de stift, i olika färger, som finns på anslagstav-lorna. Det blir så fula märken efter stiftapparaten.

Grävning, Hjulb. Anslagstavlor nov-08 009

Bernt Bergkvist

  1. En kommentar to “Anslagstavlorna på plats”

  2. By Bertil on nov 25, 2008

    Ä vart bra dära å

Posta en kommentar