Julen dansas ut

januari 18th, 2009 Posted in Okategoriserat

"Nu är glada julen slut, slut, slut…" hördes från bandspelaren när 2008-års jul firades av vid Holen. Julenen lyste, marschallerna lyste upp vägarna kring Holen och en stockvedsbrasa brann värmande när ett femtontal Olsnäsbor slöt upp.
    Jultomten serverade värmande glögg i den något råkalla kylan och på grillen låg de väl-smakande korvarna och väntade på att bli serverade. Efter glöggen och korven smakade det bra med kaffe och pepparkakor.
    Efter ett par timmars umgänge med mycket prat och skratt tunnades skaran ut och till slut var det bara marschallerna och stockvedsbrasan som påminde om en trevlig avslutning på helgerna; julen, nyåret och trettonhelgen.

  Julgransplundr. -09 003Julgransplundr. -09 005

  1. En kommentar to “Julen dansas ut”

  2. By Bertil on jan 19, 2009

    Ser kallt ut hoppas att glöggen värmde

Posta en kommentar