Båtklubbens årsmöte i strålande sol

juni 3rd, 2009 Posted in Båtklubben

Närmare 30 medlemmar i båtklubben kom till det 16 årsmötet i klubbens historia. För första gången kunde årsmötet hållas på ångbåtsbryggan i en strålande och värmande sol.
    Sedan starten den 4 juli 1992 har Bernt Kungs varit aktiv styrelseledamot och efter 17 år avsade han sig uppdraget och avtackades av ordföranden. Passande nog, så inval-des Christer Kungs som ordinarie ledamot. Som suppleant efter Tomas Eriksson invaldes Christer Stolt. Erik Martinsson omvaldes som ledamot och Bernt Bergkvist omvaldes som ordförande. Erik Martinsson, Stuss Bengt Eriksson och Lasse Dahlberg tackades för sina ideella arbeten med bortgrävningen av sjögräsrötterna vid Lilla bryggan.  Se årsmötes-protokollet.
    Efter årsmötet lades Lilla bryggan tillbaka efter grävningen, bommarna sattes ut, bryggorna reparerades  och en jordhög östes ut och området städades. Efter arbetet belönades de närvarande med korv och kaffe med hembakad rulltårta och sockerkaka av Carina och May Dahlberg, som smakade mtcket gott.

Bernt Bergkvist

Posta en kommentar