Inställd bryggfest blev liten bryggfest eller I väntan på Engelbrekt

juli 18th, 2009 Posted in Livet i fäbon

Den av festkommittén planerade bryggfesten på fredagskvällen den 17 juli med kryssning på ÅF Engelbrekt blev inställd. Det fanns inte personal att tillgå på fartyget. Tråkigt tyckte vi som hade tänkt oss en trevlig kväll i goda vänners sällskap denna mycket fina högsommar-kväll.
    Men, det blev en liten bryggfest i alla fall.  Mellan 20-25 olsnäsbor kom ner till ångbåts-bryggan, slog sig ner vid borden och packade upp sin medhavda middag. Det grillades och doften av grillat kött smög sig in mot land. Kvällen förgylldes ytterligare när Per-Erik Larsson från Sollerön i sin segelbåt “Lady in wood” sakta i solnedgången gled in i viken och mot ångbåtsbryggan.

Bernt Bergkvist

Bryggfest -09 007Bryggfest -09 010

Bryggfest -09 009

Posta en kommentar