Olsnäs förlorade dragkampen

juli 31st, 2009 Posted in Livet i fäbon

Olsnäs dragkampare lyckades inte behålla vandringspriset, en stor budkavel, efter fjolårets seger i den prestigefyllda dragkampen på Siljansnäsdagen. Efter en mycket jämn kamp mot Mon blev det final mot Näsbyggebyn. Olsnäs unga och lätta lag lyckades inte hålla emot på det hala underlaget utan förlorade ganska enkelt matchen. Olsnäs har sedan tidigare tre inteckningar, 2004, 2006 och 2008, i vandringspriset.
    – Det var lite tungt att få ihop damer, men det ordnade sig mot slutet. Vi har också fått med fyra unga killar, Petter, Gustav, David och Erik, i laget och det bådar gott till nästa år. Till nästa år ska vi börja lite tidigare med lagbygget och kanske träna på fotbollspla-nen, säger lagledaren Nisse Gräfnings.
    Det finns också några Olsnäsbor som platsar i laget, men av någon anledning väljer att tävla för andra siljansnäsbyar. Något som måste ändras på.

Bernt Bergkvist

Posta en kommentar