Olsnäs två i Byadraget

augusti 2nd, 2010 Posted in Livet i fäbon

Olsnäs ställde i år upp med det yngsta lagetl hittills, men yckades inte i år ta någon inteck-ning i vandringspriset i årets dragkamp på Siljansnäsdagen. Fyra lag ställde upp och Olsnäs besegrade de starka och fär ändamålet välklädda laget från Champs of logging med Christer Stolt som coach. I finalen blev Näsbyggebyn för starka och efter en jämn kamp fick Olsnäs känna sig besegrade trots intensiv coachning av Johan Bergkvist och Jan Tägt.
   Årets unga lag hade satts ihop av lika unge Petter Martinsson och nästa år lär laget bli ännu vassare då deltagarna byggt på sig några kilo – av muskler.

Text och foto: Bernt Bergkvist

Klicka på bilderna för att få dem större.

Dragkamp mm -10 015 Dragkamp mm -10 014

Taktikuppläggning innan dragen            Laget med chacherna Johan och Jan

Posta en kommentar