Kyla och mycket snö i Olsnäs

februari 23rd, 2011 Posted in Livet i fäbon

Termometern visar –25 grader och solen har just börjat nå trädtopparna. Några timmar senare har temperaturen stigit till –15 och det känns att solen börjar värma. Snödjupet på Holen ligger mellan 50-60 cm, men på öppna ytor i skogen är det ca 80 cm. Det är alltså full vinter i Olsnäs.
    Väl påpälsade tog vi en promenad med kameran runt fäboden. Det blev några vackra vinterbilder från Olsnäs.

Ångbåtsbryggan och piren i vintervila  Pellastallarna från Wördéns Vårat stall tv. Lisselsgården th. Pellastallarna och Sors Tures hus i bakgrunden Brevlådorna och Lisselsgården i bakgrunden  Perandersgattu mot Olsnäsgården

  1. En kommentar to “Kyla och mycket snö i Olsnäs”

  2. By Berra on feb 28, 2011

    Ä såg fint ut

Posta en kommentar