Ångbåtsbryggan 10 år

juni 6th, 2011 Posted in Livet i fäbon

Lördagen den 14 juli 2001 blev en historisk dag i Olsnäs för då invigdes ångbåtsbryggan efter några månaders frivilligt arbete. Läs mera om ångbåtsbryggan och piren i boken om Olsnäs. Det här ska naturligtvis firas och det gör vi genom att lördagen den 16 juli 2011 anordna en jubileumsfest på ångbåtsbryggan.
    Ångfartyget Engelbrekt kommer att lägga till vid bryggan och svara för en  välsmakan-de tvårätters middag med kaffe och kaka. Middagen kommer att serveras på ångbåtsbryg-gan och ombord på fartyget. Tält kommer också att sättas upp på bryggan för en ev. regnskur. Det kommer också att finnas servering av vin, öl och andra “sällskapsdrycker” ombord på Engelbrekt. Vi hoppas också på musik och allasång till middagen och under kvällen. Priset blir 275 kronor/person. Båtklubben subventionerar sina medlemmarna med 75 kr.
    För att det hela ska bli av måste anslutningen vara minst 75 personer för att Engelbrekt ska komma och stå för cateringen. Vi vill gärna ha in en seriös intresseanmälan från er som vill vara med på jubileumsfesten senast den 27 juni, så vi vet om vi ska anlita Engelbrekt eller inte. Kontakta någon i festkommittén eller Bernt Bergkvist; bernt.bergkvist@telia.com, telefon 070-666 71 90, 232 23 eller personligt besök och meddela ditt intresse att delta i jubileumsfesten. Välkomna!

Text och foto: Bernt Bergkvist
Bilder från bryggfester   

Bryggfest -09 009 Bryggfest -09 003 Bryggfest -09 010   DSC_0767

Posta en kommentar