Dagmar skonade inte Olsnäs

december 27th, 2011 Posted in Livet i fäbon

Stormen Dagmar drog fram över Sverige och Olsnäs under söndags- och måndagsnatten med en vindstyrka upp mot 25-30 meter per sekund. Värst var det under söndagsnatten då stormen fällde träd, tog med sig plåtar, presseninngar mm och gjorde Olsnäs strömlöst under närmare 12 timmar. Det dånade i huset som om ett tåg kom förbi. 
    Värst drabbat inne i Olsnäs är undantaget sydost om fotbollsplanen där ett tiotal tallar fällts med stora rotvältor. Även ner mot strandpromenaden ligger några träd. Vi vill varna för att inte gå in i områden med vindfällen. Det finns risker att man kan skada sig.

Test och foto: Bernt Bergkvist
Klicka på bilderna för att få dem strörre.

Stormen dec -11 001 Stormen dec -11 002

Stormen dec -11 003Stormen dec -11 004

Posta en kommentar