Påminnelse om anmälan till gemensam avloppsanläggning

februari 8th, 2012 Posted in Samfälligheten

Gruppen skickar här ut en påminnelse till de som ännu inte har anmält sig till gemensam avloppsanläggning. Vi måst få reda på ifall någon har ångrat sig och vill gå med.

Ladda ner och fyll i: Avlopp anmälningsblankett

För att vi skall komma igång så snart som möjligt krävs 50 st. så det fattas 20 st. För det första så kan vi förhandla om en billigare grävning om starten kommer till stånd innan frosten tränger sig ner på djupet, och inte minst så kanske planändringen kan komma till stånd tidigare om vi kommer till skott snarast möjligt. Vi är nu ute i elfte timmen angående våra vattentäckter främst i de grävda brunnarna, och sedan dröjer det väl inte så länge förrän de borrade brunnarna blir påverkade särskilt de brunnar där berggrunden är porös och kanske inte tillräckligt djupt fodrade. Redan idag så har vattenprov tagits som påvisar att de grävda brunnarna blivit påverkade av föroreningar som kan misstänkas komma från avlopp. För allas bästa så måste vi göra något nu.

Påminnelsen går ut till er som ligger i anslutning till stamledningen i Etapp 1. För att vi skall klara av detta till en rimlig kostnad behöver vi få ett positivt svar av så många som möjligt. Minst 20st. Får vi inte in tillräckligt många, så avbryts detta projekt med gemensam avloppsanläggning och förutsättningen för att göra en för framtiden hållbar helhetslösning med vatten och avlopp försvinner.

Därför ber vi er att gå med!!

Vill du veta mer, kontakta då någon i gruppen:

Erik Martinsson 070-690 83 13

e-post erik@piplass.se

Christer Kungs 070-201 53 28

e-post christer.kungs@telia.com

Magnus Land 070-216 79 90

e-post anna.magnus@coolmail.se

Karl Erik Eriksson 070-663 28 64

e-post makee@telia.com

Tackar på förhand!

Avloppsgruppen/gen.

Christer Kungs

  1. En kommentar to “Påminnelse om anmälan till gemensam avloppsanläggning”

  2. By annbritt qvist on mar 15, 2012

    Hej

    Hur går det med annmälningarna blir det något resultat på avloppet

    Hälsningar Börje o Ann-Britt Qvist

Posta en kommentar