Fungerande lokaltrafik i Olsnäs

februari 20th, 2012 Posted in Livet i fäbon

Indragen och försenad lokaltrafik är vanliga rubriker i tidningarna, men här i Olsnäs fun-gerar det utmärkt. Minst tre gånger om dagen kör Siv sin runda och till sin hjälp som konduktör har hon hunden Fanny. Anita har beställningstrafik från Vôdbacken  till postl-ådorna. I vanligt fall brikar kravet på sandning höras, men här i Olsnäs är kravet osandade och plogade vägar.
    Bilden nedan tagen vid kafferast i Sarénsgården och diskussion om ändrade sträckningar på turerna, turtätheter och nya biljettpriser. På bilden saknas fyra fordon som är inne på service och längre turer som till Tjuva och Åbrona.

Klicka på bilden för att få den större.

Bandväv - 12 010

  1. En kommentar to “Fungerande lokaltrafik i Olsnäs”

  2. By Bertil on feb 21, 2012

    Ser att Ni kör ”riktiga ” laknässparkar.

Posta en kommentar