Intrasslad flagga togs ner

februari 29th, 2012 Posted in Livet i fäbon

bild

Den uppmärksamme har nog sett att flagga på holen varit i topp några dagar. Inte avsikt-ligt naturligtvis utan blåsten hade snurrat flaggan några varv runt stången och att den också trasslat in sig i dalapilarna. Efter att vi kortat av stången några meter har flaggan blivit för stor och det är ofta problem med att den trasslar in sig. Styrelsen har beslutat att köpa in en mindre flaggan.
    Janne Qvicker ställde upp med sin skylift och Johan Bergkvist åkte upp i korgen, snur- rade ut flaggan och tog ner den. Samtidigt passade han på att ta några bilder över Olsnäs. Se nedan. Klicka på bilderna för att få dem större.

 Utsikt över Olsnäs 009 - Kopia Utsikt över Olsnäs 012Utsikt över Olsnäs 013 Utsikt över Olsnäs 007Utsikt över Olsnäs 016   Utsikt över Olsnäs 003Utsikt över Olsnäs 004 - Kopia    Utsikt över Olsnäs 014

  1. En kommentar to “Intrasslad flagga togs ner”

  2. By Bertil on mar 1, 2012

    Johan måste vara den 1:a olsnäsbo som fotograferat och haft utsikt från majstångstoppen ( förutom tuppen längst upp förstås)

Posta en kommentar