Jägarna hade årsmöte

juni 8th, 2012 Posted in Jaktlaget

Olsnäs viltvårdsområde hade sitt årsmöte på nationaldagen i Olsnäsgårdens matsal. Några förändringar i styrelsen blev det inte och styrelsen består även nästa verksamhetsår av Bertil Pellas som ordförande, ledamöterna Arne Markus, Karin Byström, Per Jobs och Sven-Erik Lundback. Suppleanter är Johan Bergkvist och Christer Kungs. Revisorer är Uno Bergström och Börje Qvist.
    Årsmötet beslutade också om regler för jaktvård och jaktutövning under kommande jaktår samt avgifter för deltagande i årets älgjakt, småvlitsjakt och inträde i älgjaktlaget. Bertil Pellas informerade om det blivande älgskötselområdet samt om den eventuella älgtilldelningen för årets älgjakt. Årsmötesprotokollet kommer att publiseras på hemsidan. Årsmötet avslutades med kaffe och tårta.

Text: Bernt Bergkvist

Posta en kommentar