Jubileumsfest på ångbåtsbryggan

juli 3rd, 2012 Posted in Båtklubben, Livet i fäbon

Den 4 juli 1992 bildades Olsnäs båtklubb och fyller i år 20 år. Det tänker vi fira med en jubileumsfest på ångbåtsbryggan fredagen den 13 juli med början kl. 17.00. Till festen inbjuds också icke medlemmar i båtklubben. Festen arrangeras i samarbete mellan båtklub-ben och festkommittén.
    Klubbens medlemmar med respektive och barn bjuds på hamburgare med tillbehör, en öl (stark- eller lättöl) alt. två glas vin eller läsk. Icke medlemmar betalar 50 kronor per person för motsvarande. Önskas ytterligare drycker får var och en ta med sig detta.
    Vi börjar vid piren  med en tipspromenad med fina priser. Det kommer också att finnas barnfrågor. Efter tipspromenade serveras nygrillade hamburgare med tillbehör samt drycker vid ångbåtsbryggan. Det blir musik och allsång och kanske en dans på bryggan.
    För att beställa rätt mängd av det som ska förtäras vill vi ha din anmälan senast tisdagen den 10 juli. Anmälan görs till Bernt Bergkvist, tel 232 23 alt. 070-666 71 90 alt. med e-post bernt.bergkvist@telia.com. Anmälan kan också göras till Karin Skalk, tel 231 66 alt. 070-746 55 71. OBS senast den 10 juli.

Posta en kommentar