Båtklubben 20-årsjubilerar

juli 15th, 2012 Posted in Båtklubben

Den 4 juli 1992 bildades Olsnäs båtklubb (se avsnitt i boken om Olsnäs) och firade nu sina 20 år med en jubileumsfest på ångbåtsbryggan. Medlemmar med respektive och barn bjöds på undfägnaden. Olsnäsbor, som inte var medlemmar, inbjöds också till självkostnadspris. Ett 70-tal vuxna och ca. 15 barn deltog i festligheterna.
    Det började med samling vid piren och en tipspromenad runt i Olsnäs med både vuxen- och barnfrågor. Därefter bänkade sig deltagarna på den lövade ångbåtsbryggan, som försetts med vindskydd, för servering av hamburgare, dressing och övriga tillbehör samt passande dryck därtill. Det var underhållande musik och allsång med bryggorkestern som bestod av Ingvar Alfort, Mats Hammarbäck och Anders Bergkvist. Mellan allsångerna blev det prisutdelning på tipspromenaden med fina priser, som det mesta skänkts av vänliga människor. Stort Tack, säger arrangörerna.
    Under hela bryggfesten var det uppehåll och solen visade sig under större delen av kvällen. När festen började lida mot sitt slut tornade mörka moln upp sig i sydväst och det befarades en ordentlig regnskur. Bord och stolar och övrigt plockades snabbt ihop och lades under tak i slogboden, men det blev bara llite duggregn och en mycket fin regnbåge som avslutning på ett lyckat 20-ärsjubilem. Ett stort tack till festkommittén som hjälpte till med arrangemanget.

Text och foto: Bernt Bergkvist
Klicka på bilderna för att få dem större.

Bryggfest OBK 20 år 001Bryggfest OBK 20 år 004Bryggfest OBK 20 år 005Bryggfest OBK 20 år 010Bryggfest OBK 20 år 006Bryggfest OBK 20 år 008Bryggfest OBK 20 år 007Bryggfest OBK 20 år 020

Posta en kommentar