Årsmöte i högsommarväder

juli 8th, 2013 Posted in Okategoriserat

Som det brukar vara, så var det högsommarväder när Olsnäs samfällighetsförening höll sitt årsmöte på Holen. Drygt 70 personer hade bänkat sig runt majstången för att delta i besluten.
    Efter att styrelseordföranden Karin Byström hälsat alla välkomna och öppnat årsmötet hölls en tyst minut för att hedra och minnas de Olsnäsbor som gått bort sedan förra årsmötet. En fin stund med total tystnad där minnena av personerna återkallades.
    Ordföranden gick igenom verksamheten som varit under året i fäboden, kostnader för dessa och budgeten för kommande år. Det blev inga förändringar i styrelsen utan de som stod i tur att avgå fick nytt förtroende. Samma sak gäller arbetsgrupperna. Se annan plats på hemsidan.
    Under punkten övriga frågor informerade Karin bl a om röjdag lördagen den 13 juli med början kl. 09.00, rundvandring i Olsnäs med sillkväll onsdagen den 17 juli och gudstjänsten på Holen under söndagen. Hastigheten på våra vägar i fäboden kom upp och ordföranden vädjade med bestämdhet “kör lugnt och fint tänk på att det finns barn”. Punkten avslutades med information om majstångsresningen och kvällens nöjen där nyheten var barndisco innan dansen för de lite vuxnare började.

Text och foto: Bernt Bergkvist
Klicka på bilderna för att få dem större.

Båttur o Olsnäsmidsommar -13 064Båttur o Olsnäsmidsommar -13 063

Posta en kommentar