Den stulna båtmotorn påträffad

november 6th, 2013 Posted in Okategoriserat

Inte många dagar efter att båtmotorn stals från båten på Carl-Gunnar Östs tomt i Olsnäs påträffades den i av gränspolisen i Estland. Hur detta gått till och om det är några gripna vet inte C-G.
    Motorn kunde identifieras tack vare att Abris sjö- och Snöservice i Leksand hade två dekaler klistrade på motorkåpan. Motornumret hade hade tagits bort, men dekalerna fanns kvar likaså ett skrapmärke på kåpan. Larmtjänst kontaktade Abris, som då visste vem som var ägare till motorn.
    Motorn är nu på väg till Leksand, men det är ovisst i vilket skick den är. Reglageboxen är troligen fortfarande borta.
    -Det är helt otroligt att motorn kunde anträffas så fort efter stölden och på andra sidan Östersjön. Jag vet inte om någon är gripen för stölden och  inte i vilket skick motorn är. Det får väl Abris och försäkringsbolaget avgöra, säger Carl-Gunnar.

Posta en kommentar