Olsnäsboken som julklapp

november 23rd, 2013 Posted in Livet i fäbon

Ett bra julklappstips är boken som handlar om Olsnäs förr och nu – “Olsnäs Fäboden vid Siljans strand”. I 320 sidor har Olsnäs fäbod dokumenterats med intervjuer, berättelser, faktabeskrivningar, ett särskilt avsnitt om Bergslagsgården nuvarande Olsnäsgården samt många bilder från förr och från nutid. På flera sidor visas tavlor med motiv från Olsnäs och Sven Gräfnings fantastiskt vackra bilder från Olsnäs.
    Passa på och köp boken nu. Det finns fortfarande ett antal exemplar kvar och något nytryck är inte planerat. Boken kostar 300 kronor och kan köpas av Karin Byström, Inga Eriksson, Sven Gräfnings, Erik Lundback och Bernt Bergkvist. Vill du ha boken hemsänd så tillkommer distributionskostnaderna. Boken finns också till försäljning i Lundells bokhandel i Leksand.

Bernt Bergkvist 

Posta en kommentar