Många deltagare på Olsnäsloppet

juli 28th, 2014 Posted in Livet i fäbon

Traditionsenligt genomfördes Olsnäsloppet i senare delen av juli och med start och mål vid Olsnäsgården. Närmare 160 löpare deltog, från knattar till elitlöpare. En uppfriskande hagelskur (hagel stora som 10-kronor) några timmar före starten vid 17-tiden rensade den kvava 30-gradiga luften och tillsatte nytt friskt syre.
    Johan Gustafsson, IFK Mora segrade i klassen Herrar 6 km. på tiden 21.07. Damer 6 km segrade Malin Nyström, IFK Mora på 24.09. Herrar 12 km segrade Tommy Karlsson, Ulrika IK med tiden 43,12 och Anna-Karin Duvåker Liss var segrare i damklassen 12 km på tiden 50,52. Komplett resultatlista finns på anslagstavlan vid Olsnäsgården.
   Arrangören av tävlingen var som tidigare Siljansnäs Skid- och löparklubb. Uno Bergström i arrangörsstaben och speaker var mycket nöjd med deltagarantalet och arrangemanget.
    – Vi har ju några års erfarenhet och känner oss trygga i arrangemanget, kommenterar Uno Bergström.

Test och foto: Bernt Bergkvist
Klicka på bilderna för att få dem större!

 

Olsnäsloppet -14 003Olsnäsloppet -14 004

Olsnäsloppet -14 006Olsnäsloppet -14 010

Posta en kommentar