Loppisfynd i containern

augusti 22nd, 2015 Posted in Okategoriserat

Cykel, gräsklippare, badrumsskåp, glasskiva mm hade någon omdömeslös person slängt i  containern avsedd endast för Olsnäsbornas brännbara hushållssopor. Det var Hugo Alfredsson som gjorde upptäckten när han skulle kasta sina sopor. Han kallade på Olle Stark, som satte på sig overall, gummistövlar och handskar och kröp ner i den halvfulla containern och rotade fram sakerna. Det blev en full släpvagn med saker som minst av allt är brännbart.
    – Man blir så förb…… på folk som har så dåligt omdöme att de använder containern för att kasta skrot i, som de i stället ska köra till återvinningsstationen, säger Hugo, och Olle håller med. Jag har svårt att tro att det är någon av Olsnäsborna, fortsätter Olle. 
    Olle fick köra en extra resa till återvinningsstationen i Leksand med skrotet, som den omdömeslöse skulle ha gjort i stället.

Text och foto: Bernt Bergkvist

P8170188

Posta en kommentar