Fortfarande vinter i Olsnäs

mars 11th, 2016 Posted in Livet i fäbon

 

Fortfarande vinter i Olsnäs

Minusgrader på nätterna gör att det fortfarande finns gott om snö i Olsnäs och förhoppningsvis kommer den att ligga kvar även under påskveckan. Det ger också goda möjligheter till skidåkning  på längden vid skidstugan i Siljansnäs eller Granberget eller slalom i Granbergsbacken, som säkert kommer att vara öppen under påskveckan. Snön ligger också på Olsnäsviken och även där finns möjligheter till skidåkning.

I går torsdag var det en glädjens, för alla LIF-fans, när LIF vann överlägset över Mora med 6-0 och snuvade Mora på playoff-matcherna mot Tingsryd i bäst av tre. Ett oväntat steg vidare mot SHL för Leksand med tanke på hur läget i tabellen en gång varit.

Text & foto Bernt Bergkvist

Posta en kommentar