Trollingfiskare söker övernattningsstugor

juni 2nd, 2017 Posted in Båtklubben

P8290226

Den 26-27 augusti är det återigen dags för den årligen återkommande fisketävlingen Siljan Trollingcup med start och mål vid ångbåtsbryggan i Olsnäs. Det är många lag som deltar och vanligtvis brukar antalet båtar vara mellan 30 – 40 st. med två personer i varje båt.

Många av deltagarna kommer långväga ifrån och önskar övernattning i Olsnäs för att vara nära starten, som är tidigt på morgonen. Tävlingsledarna Sussi och Christer Stolt söker nu genom hemsidan några Olsnäsbor som vill hyra ut sina stugor till de deltagare som inte kan ta sig hem för övernattning. Om du har möjlighet att hyra ut din stuga kontakta då via mail sussi.stolt@icloud.com eller christer@champoflogging.se alt. SMS till Sussi 0707566315, Christer 0707148253.

Sussi och Christer informerar tävlingsdeltagarna vilka som hyr ut stugorna och tar själva kontaktar stuguthyraren för information om priser, sänglinne, möjlighet till matlagning, dusch mm.

 

Text och foto Bernt Bergkvist

Posta en kommentar