Båtklubben 25-årsjubilerade

juli 16th, 2017 Posted in Båtklubben

Olsnäs Båtklubb firade sitt 25-årsjubileum med en fest vid piren med tipspromenad, god mat från Olsnäsgården, allsång, musikunderhållning av Mats-Ingvars och stipendieutdelning till medlemmar som varit med sedan starten. Drygt 45 personer, medlemmar och anhöriga, deltog i firandet.

Tälten sattes upp under fredagenDe 45 deltagarna fick lats i de tre partytälten.

En jubileumsfolder har tagits fram med information om bakgrunden till båtklubbens bildande samt händelser under de 25 år som gått. Foldern innehåller också namn på samtliga som varit medlemmar under åren, styrelsemedlemmar, personer med olika uppdrag mm samt en kort berättelse om “klubbholmen” Saltholmen. En båtklubbsvimpel har också tagits fram och kan köpas av Ingvar Ahlfort.

God mat serverades från Olsnäsgården.Deltagarna lät sig väl smaka. Närmast Siv och Bengt Olof Roos

I huvudsak var det nuvarande ordföranden Mats Rinaldo och kassören Ingvar Ahlfort som arrangerade jubileumsfesten. Deltagarna riktar ett stort tack till de båda och övriga, som jobbat för att det blev en lyckad och trevlig kväll med fint och varmt väder.

Mats-Ingvars underhöll med musik och allsångNågra av de medlemmar som varit med från starten av OBK

Text & foto Bernt Bergkvist
Bildtext i bilden. Klicka på bilden för att få den större.

Posta en kommentar