Olsnäs-Nytt

juni 28th, 2019 Posted in Olsnäsnytt, Samfälligheten

Olsnäs-nytt med information inför sommaren finns nu på anslagstavlan på Holen. Vill du ha ett eget ex hittar du det i tidningslådan. Eller så kan du läsa här. Klicka på Olsnäs-Nytt nedan eller Ladda ner

 1. 2 kommentarer to “Olsnäs-Nytt”

 2. By Karin Westerlund on nov 4, 2019

  Hej! Det kommer en buss med resenärer från vår vänort Lillehammer. Tänkte att det skulle få uppleva majstångsresning hos er i Olsnäs. Men vilket datum har ni er majstångsresning? Håller på att planera deras resa med guider i Lillehammer. De ska förmodligen bo på Siljansnäs hotell. Det kommer också att bli en resa för Leksandsbor till Lillehammer den 17 maj. Ser fram emot svar! MVH! Karin Westerlund Dalaguide

 3. By Tull Anders Bergkvist on nov 4, 2019

  Hej Karin!

  Olsnäsmidsommaren är alltid lördagen två veckor efter ”riktiga” midsommarafton, så 2020 blir det den 4/7. Det vore väldigt kul med besök från Lillehammer!

  Hälsningar Anders, webbmaster

Posta en kommentar