Tyska journalister på midsommarbesök i Olsnäs

juni 28th, 2019 Posted in Okategoriserat

Under komidsommaren i fjol gjorde sex tyska journalister reportage om hur vi firar midsommar i Olsnäs. Flera av de stora drakarna i Tyskland hade senare inslag med bilder och artiklar. Journalisterna fick också lära sig hur man binder blomsterkransar, hur man dansar Små grodorna med mera. Resningen av vår vackra majstång imponerade stort på dem. Trots lite regn i början av festligheterna var det bra glada miner, se bilden.

Kicki Bergkvist tillsammans med tycka journalister som besökte Olsnäs 

Kicki Bergkvist, som arbetar på Visit Dalarna, Leksand, fick förfrågan från Visit Sweden om hon kunde ta emot gästerna och vara värd för dem under dagen. Resultatet blev ett antal artiklar med bilder. Se länken nedan. Troligen kommer det även i år journalister och besökare från Tyskland, som vill se och uppleva en äkta svensk midsommar.

https://www.berliner-zeitung.de/ratgeber/reise/midsommar-in-schweden–blueten–schnaps-und-lange-naechte-30100746Midsommar in Schweden:

Midsommar in Schweden: Blüten, Schnaps und lange Nächte

Blüten, Schnaps und lange Nächte

Bernt Bergkvist

Posta en kommentar