Buss börjar trafikera Olsnäs

juli 7th, 2020 Posted in Okategoriserat

Till mångas förvåning finns nu en busshållplats vid brevlådorna i Olsnäs med skylten Flexhållplats. Det är Dalatrafik som från den 17 augusti till den 12 december i år inrättar en flexlinje som kommer att gå måndagar och fredagar kl. 08.45 från Lundbjörken via Klockarberg och Olsnäs till Siljansnäskiosken och anknyter till bussen till Leksand. Samt åter från kiosken i Siljansnäs kl. 13.45 via Olsnäs, Klockarberg till Lundbjörken Återresan anpassas också med bussen från Leksand.

Flextrafik är trafik med mindre buss eller annat fordon (personbil eller specialfordon) och kompletterar den ordinarie linjetrafiken och är anropsstyrd. Resan bokas hos Dalatrafiks Beställningscentral tel 0774 – 44 00 00 eller i Dalatrafiks App.

Att resa med flextrafiken
Planera och boka din resa i god tid. För att bli garanterad resan ska den bokas senast två timmar före bussens avgångstid. Du kan göra din bokning tidigast 14 dagar före din resa.

För att rätt slags fordon ska skickas behöver Dalatrafik veta om du reser med småbarn eller husdjur. Berätta därför när du beställer din resa om du har barnvagn, om du behöver bilbarnstol eller att du har med dig ett husdjur.

Dalatrafiks ordinarie taxa gäller. Mer information finns på Dalatrafiks hemsida, www.dalatrafik.se.

Text o foto Bernt Bergkvist

Posta en kommentar